onsdag 10. mars 2010

Enjoy life


Endelig føles det som sommeren er på vei, etter en lang og kald vinter. Påsken er rett rundt hjørnet, og ferie er alltid noe å glede seg til. Vi er snart ferdig med bloggingen av den tre-delte Coca Cola konkurransen vi er med i, og våre visdomsord om å nyte det uimotståelige henger fortsatt med!

Det er viktig å glede seg over små ting, og nyte mens man kan. Samtidig kan man si at vi kanskje glemmer å nyte de små tingene i livet. Med andre ord kan man si at i ukedagene gleder man seg som oftest bare til helg, og om vinteren gleder man seg til sommeren, om høsten gleder man seg til jul – og resten av året gleder man seg bare til ferie. Samtidig klager vi alltid over at tiden går for fort, mens vi alle ser fremover i tid! Det handler da om å nyte, selvom tiden løper fra oss!

Etter noen solfylte dager, prøver VG å dempe denne gleden ved å si at vi ikke skal legge bort vinterklærne helt enda. Da er det viktig å nyte solen så godt man kan, mens den enda er her :-)

Vi setter stor pris på at dere fortsetter å følge oss de siste dagene av konkurransen, så vi kan klare å knuse guttene nok en gang!

Nyt og lev ut drømmene!

-Karine-

3 kommentarer:

  1. Gleder meg til sommereren ja. Den er best!

    SvarSlett
  2. Jeg nyyyyyter våren og dagene med sol :D Lykke til med bloggen den siste tiden! Kommer til å savne dere......:)

    SvarSlett
  3. Liker at du skriver "nok en gang":) Hehe, brennnn de guttaaa!

    SvarSlett