mandag 11. januar 2010

Da var vi i gang igjen!

Noen av dere har fulgt oss en stund allerede, mens andre som besøker denne bloggen ikke vet hva vi holder på med i det hele tatt. Derfor vil vi begynne med en liten presentasjon av hva vi har gjort så langt, for å gi litt innsikt i hva denne bloggen egentlig dreier seg om.

I starten av skoleåret 09/10 var CocaCola på jakter etter seks studenter til en kreativ konkurranse. Tre jenter skulle jobbe med produktet CocaCola Zero (CocaColas gutteprodukt) og tre gutter med CocaCola light (CocaColas jenteprodukt). Første oppgave gikk ut på å utforme en reklameannonse for hvert vårt produkt med helt nye tanker og ideer som fortsatt ville passe produktets segment . Begge gruppene jobbet en god stund med denne oppgaven og vårt resultat ble slik:


Når det skulle avgjøres hvilket av teamene som hadde den beste annonsen var vi så heldige å vinne. Men pengene fra premien er brukt opp og det begynner å minke med coca i kjøleskapene våre, så nå er det på tide å gyve løs på neste oppgave som er nettopp denne bloggen. Her skal vi blogge om å nyte det uimotståelige og om alt annet som måtte falle oss inn i tiden mens konkurransen pågår. Så følg oss flittig og kom gjerne med innspill, kommentarer og spørsmål, eller vær med på konkurransene med smakfulle premier som kommer etter hvert.

Enn så lenge; "Enjoy the irresistible!"








Heidi, Karine og Ellen

2 kommentarer:

  1. Jeg skal følge hvert eneste skritt!
    Go Heidi!

    -Peter-

    SvarSlett
  2. Jeg synes dere er superflinke og fortjente seiern!Stå på videre og masse lykke til! Digger deg Karine baby! Keep it up!

    Reana

    SvarSlett