fredag 15. januar 2010

Salt eller Søt-sild, mister?





Nyte det uimotståelige.. kan med et første virke ganske så diffust. Måtte tenke gjennom dette selv for å forstå hva som ligger bak denne ideen. Hva er det som er uimotståelig? Noe du virkelig har lyst på? En bil, iphone, damer, sove, påmmfrikrydder, bra folk, snøkledte fjell eller nice brakes på en strand i Mexico. Men også kan det virke uimotståelig noen ganger å for eksempel være en drittsekk, spise for mye Saltsild, eller dytte noen ned fra 10érn. Noe som trolig vil gi en negativ avkastning i tidlig fremtid. Derut vil jeg ikke gå, istedet være herlig naiv og holde meg til å tro at det som virelig kan og burde nytes er inbefattet en glorieramme der vonde tanker ikke har plass .

Litt slik Henry ser på verden der han nå ligger på ryggen i soffahjørnet sitt med labbene i været. Han støter ofte borti uiomotståelige affærer, slik som da han i sine timer alene hjemme kom over tre stk Aftenposten.. med kultursidene attåt vel å merke. Han viste et nytt nivå av resirkulering kan man vettugt si.

Noe du har innmari lyst på kan være såre enkelt, eller langt borte.. som Mexico. En telefon unna, en tur på butta eller hard jobbing. Ofte er det mentale sperrer som setter grenser. Det er her vi i Zero teamet har satt vårt “virke”. Bryte med gamle mentaliteter, normer og regler! Trykk inn stoppknappen og sløs den svarte- friske brusende

mentaliteten over henne etc! Let by´gones be by gone´s, carpe diem, just do it , laizzez faire og lignende. Men for all del, sokkene er ikke første prioritering, - en hilsen til en god venn ;)

- Heidi -

1 kommentar:

  1. Flott innlegg! Det likte jeg:) Helt enig!Fortsett å bryte normer og regler! Det liker vi. Stå på jenter!

    SvarSlett